06-24863112
Selecteer een pagina

Wie zijn wij

Livestream Heuvelrug is een team van professionals op het gebied van eventorganisatie, video, livestream, audio en (theater)belichting. Bij iedere uitdaging zoeken wij daarom de juiste mix van onze specialismen.

We laten ons graag van de goede kant zien

Victor Schutijser

Regie en Camera

Wie?

Beeld is mijn taal. Ik zorg voor de juiste beelden bij het verhaal dat we vertellen. Van kinds af aan houd ik mij bezig met fotografie, op de middelbare school kwam mijn focus op film te liggen. Al ruim vijf jaar help ik mijn klanten aan de juiste plaatjes om te communiceren met de buitenwereld.

Mijn interesses

Na een verdiepingsjaar Film aan LUCA School of Arts in Brussel behaalde ik mijn bachelor Communicatiewetenschap aan de VU in Amsterdam en startte ik als ondernemer. Mijn specialiteit is scherpstellen. Dat begint met het scherpstellen van je boodschap en komt uiteindelijk neer op het scherpstellen van het beeld.

Livestreaming

Met livestreamen is er geen tweede take, alles wordt direct uitgezonden. Die extra druk en concentratie zorgt voor een sfeer waarbij iedereen tegelijk alles geeft voor een mooi eindresultaat.

Robert Zwart

Regie en camera

Wie?

Al mijn hele leven heb ik een passie voor mooi beeld maken. Als er ergens een mooi straaltje licht naar binnen valt, ben ik al bezig met mijn beeldmaken ook al heb ik mijn camera niet bij me. Kan een beeld nog beter, nog mooier? Dat blijft mijn levenslange uitdaging.

Mijn interesses

Ik heb een wetenschappelijke achtergrond en graag combineer ik dit met mijn professie als beeldmaker. Een resultaat moet niet alleen mooi en leuk zijn, maar zeker effectief en aan een hogerliggende doel beantwoorden. Vandaar dat ik me graag verdiep in (neuro)marketing en sales en dit integreer in mijn werk.

Livestreaming

Geweldig die spanning die rond livestreaming hangt. Het moet allemaal op dat ene moment kloppen: geluid, beeld, licht, de spekers/acteurs. Het geeft me iedere keer weer een kick als er een project met groot publiek succesvol is gerealiseerd.

Jasper Verburgh

Geluid en licht

Wie?

Muziek vormt al vanaf jonge leeftijd een rode draad in mijn leven. Slagwerk werd mijn instrument. Later ontstond ook de interesse voor alle techniek voor het zo mooi mogelijk weergeven van muziek, op het podium of in een studio. Al zo’n 20 jaar zijn geluidstechniek en theatertechniek mijn lust, leven én broodwinning.

Mijn interesses

Techniek is voor mij een middel en geen doel op zich. Uiteindelijk gaat het om de inhoud en het optreden. Of het nu een theatershow, muziekfestival of presentatie is. Op het podium wil je je kunnen focussen op de uitvoering en wil je optimale verbinding met je publiek. Ik help graag met behulp van techniek, goede communicatie en persoonlijk contact.

Livestreaming

Beeld en geluid vormen een krachtige twee-eenheid. Filmcontent is op dit moment één van de belangrijkste manieren om je doelgroep te bereiken. Met livestreamen is ineens het internet een podium geworden. In Australië of in Limburg, iedereen kijkt live mee.